WAT IS ER NU PRECIES GEBEURD?

Uw vraag, of er medisch iets is fout gegaan, kan door een letselschadeadvocaat meestal niet meteen worden beantwoord. Dat is ook wel logisch, een advocaat is immers geen arts.

Uw letselschadeadvocaat kan voor u het medisch dossier opvragen.
In dit medisch dossier staat uiteraard niet genoteerd hoe u tegen de feiten aankijkt. Wat is er voorafgaand aan de ingreep besproken? Wat waren nu precies uw klachten? Waarom heeft u gekozen voor de behandeling? Wat verwachtte u hiervan? En waarom? Wat ging er volgens u mis? En hoe is uw huidige situatie?

Uw letselschadeadvocaat zal er voor zorgdragen dat ook uw verhaal wordt gehoord. Indien nodig zal de arts gevraagd worden om een nadere toelichting op de gebeurtenissen te geven. Het is van belang om de arts tijdig om een reactie te vragen. De arts zal na enige tijd ook niet meer precies weten hoe het nu allemaal is gegaan.

Het komt wel voor dat partijen het niet eens kunnen worden over wat er nu precies is gebeurd. Onze letselschade advocaten kunnen beoordelen welke de relevante feiten zijn, op wie de bewijslast rust en wat nodig is om de juiste feiten vastgesteld te krijgen.